Hjemme igjen ♥

Hei allesammen♥

I går formiddag kom jeg hjem fra Gullingen etter å hatt vært der i en uke med klassen ♥ Det er en av de gøyeste opplevelsene jeg har hatt! Jeg føler jeg kjenner klassen min mye mer og hver kveld satt vi å spilt kort sammen og ga til å med hverandre natta klemmer (jentene og guttene). ♥ Vi koste oss kjempe mye og turene var helt fantastiske å gå. Gruppen min den siste dagen med tur var opp mot Gulling fjellet og vi fikk høre forskjellige sagn om hvorfor gullingen ble kalt gullingen osv. Vi fikk se utrolige utsikter, og lærte hvordan tenne bål og hadde morsomme skileikar som de kalte det, hehe ;)

Den eneste nedturen er jo at vi har vår første seriekamp på mandag og at jeg går på "Fotball elite" hele helgen så til sammen har jeg trent 12 timer.. :P Og bare sovet til sammen i løpet av 3 dager 19 timer... Men men det var helt klart vært det. ;)

I dag har det vært over 18 grader ute! Så vi griller ute på terrassen ♥ 

Hvordan har dere hatt det?

- Christina

2 kommentarer

Navn:

26.04.2014 kl.19:35

Du er bare såå fin! Sjekke ut bloggen min? Jeg har ukas blogg konkurranse! Delta?

pinkl0vee

26.04.2014 kl.21:57

Navn:: tusen takk <3 Det skal jeg gjøre :)

Skriv en ny kommentar

pinkl0vee

pinkl0vee

15, Stavanger

Hei! Vi er to jenter fra Stavanger som er 14 år. På bloggen kommer vi til å blogge mest om hverdagen vår, innkjøp, noen produktanbefalinger og noen videoer. Håper du liker bloggen vår, klem ♥

Kategorier

Arkiv

hits