Noen varme dager i vente

Hei alle sammen! 

I dag reiser jeg til Spania, og det gleder jeg meg veldig mye til. Nå er alt pakket og klart, det er bare noen små ting som mangler! Det har jo ikke vært så veldig fint vær her i Stavanger de siste dagene, så det blir deilig med sol og varme, nå før skolen begynner igjen. Jeg har gjort alt klart til skolen begynner: kjøpt skolesekk, nytt pennal, fargeblyanter og forskjelig skole utsyr som jeg trengte. Synst det har vært kjedelig å bare sitte hjemme hver dag og ikke ha så mye å gjøre, så da har jeg ryddet og sortert på rommet mitt og i skapet. Ja hvorfor ikke gjøre noe fornuftig! 

Ellers har jeg vell egentlig sagt at det skulle bli en romvideo. Jeg hadde filmet og lagt videoen over på pcen, men la den ikke ut, fordi jeg heller ville ha helt hvite vegger på rommet mitt. Så nå har jeg malt helt ferdig, men det kommer ikke noe video heilt enda, det kommer når jeg har tid. Det er alltid litt ting jeg ikke er fornøyd med og noen ting som fremdeles mangler aha!

Jeg skal prøve å blogger litt når jeg er der nede, så får vi se hva det blir av det! Har dere hatt en fin sommerferie? 

Blogges ♥
-Maria 

 

4 kommentarer

Stian Haugen

09.08.2014 kl.09:32

Bra å forberede seg ja ;)

Amanda Waardal Rongved

09.08.2014 kl.09:42

Kos deg i Spania.

pinkl0vee

14.08.2014 kl.22:58

Amanda Waardal Rongved: Tusentakk :)

pinkl0vee

14.08.2014 kl.22:58

Stian Haugen: Ja, haha!

Skriv en ny kommentar

pinkl0vee

pinkl0vee

15, Stavanger

Hei! Vi er to jenter fra Stavanger som er 14 år. På bloggen kommer vi til å blogge mest om hverdagen vår, innkjøp, noen produktanbefalinger og noen videoer. Håper du liker bloggen vår, klem ♥

Kategorier

Arkiv

hits