Hjem igjen...

Hola! Det ble ikke noe av den bloggingen jeg skulle prøve å få til, pga pcen klikket. Men nå fungerer den greit, så skal jeg levere den inn i neste uke når jeg har kommet hjem. Nå har jeg pakket ferdig og er klar til å reise hjem. Jeg har hatt en kjempe fin uke her nede og det har vært godt å varmt rundt 35 grader hver dag! En stor forskjell fra Norge i hvertfall haha. Når jeg kommer hjem tenkte jeg å legge ut en innkjøpsvideo fra Spania, hvis dere ønsker det. Skriv gjerne ja i kommentarfeltet! 

Så da takker jeg for oppholdet her nede, og jeg vil veldig gjerne reise tilbake en annen gang! 

Det kommer mer bilder i et senere innlegg! 

Blogges ♥
-Maria 
Én kommentar

Urte

15.08.2014 kl.12:03

Ha en fin fredags morgen. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Skriv en ny kommentar

pinkl0vee

pinkl0vee

15, Stavanger

Hei! Vi er to jenter fra Stavanger som er 14 år. På bloggen kommer vi til å blogge mest om hverdagen vår, innkjøp, noen produktanbefalinger og noen videoer. Håper du liker bloggen vår, klem ♥

Kategorier

Arkiv

hits